O nama

idsolutionsFirma IDSolutions osnovana je 2011. godine. Naš tim sastoji se od mladih i energičnih ljudi koji pre svega uživaju u svom poslu i imaju odgovarajuće visoko obrazovanje.

Naši klijenti su zadovoljni kvalitetom usluga, nivoom podrške koju im pružamo, ali i odnosom cene i kvaliteta koji važe za sve naše usluge. Broj zadovoljnih korisnika naših usluga govori u prilog tome. Cilj nam je da sa klijentima ostvarimo saradnju, da im pomognemo da osete i iskoriste sve prednosti premeštanja dela poslovanja na Internet, što je svakako neizbežan trend.

Kvalitetna, pregledna i funkcionalna web prezentacija predstavlja svaku firmu na Internetu na pravi način i značajno utiče na mišljenje posetilaca o samoj firmi. Trend kupovine na Internetu, komunikacije preko Interneta povećava se velikom brzinom u Srbiji. Trudimo se da predstavimo sve naše klijente u najboljem svetlu u skladu sa njihovim potrebama i željama.

Planiramo proširenje delatnosti na razvoj poslovnih aplikacija i projektovanje informacionih sistema kako bi pružili klijentima potpunu uslugu kada su u pitanju IT tehnologije.