3D virtuelne ture | 360° VR panorame

"VR" ili "Virtual Reality" obuhvata širok spektar novih tehnologija koje pružaju posmatraču utisak da učestvuje i da se kreće po prikazanom prostoru. Za to je zaslužna perspektiva iz prvog lica, ali i mogućnost kontrole tačka gledišta. Virtuelna realnost podstiče interaktivnost i aktivnost utičući na to da se posmatrač oseća kao da je zaista prisutan.

Nekoliko pan­or­a­ma može biti povezano u jednu i na taj način se može formirati virtualna tura. Na primer, moguće je kliknuti na vrata i preći u drugu prostoriju ili na prozor i videti pogled sa mesta na kome se nalazimo. To omogućava posmatraču da kreira iluziju da se kreće po mestu po sopstvenoj želji.

Vir­tu­alne ture su odličan promotivni alat za sve koji žele da predstave svoj prostor potencijalnim klijentima (hoteli, teretane, spa centri, agencije za nekretnine, turističke agencije...), jer omogućavaju posmatračima da se uvere u izgled prostora pre kupovine, rezervacije i slično. Omogućite Vašim potencijalnim klijentima da se interaktivno kreću kroz Vaš prostor kao da su zaista tu i da uživaju u okruženju u svim pravcima.

Mi pružamo uslugu izrade visokokvalitetne interaktivne 3D panorame (360° VR panorame), složene virtualne ture, po želji obogaćene zvukom, prelazima itd.

panorama

Kliknite na sliku da pogledate 3D panoramu, a onda kliknite i povlačite kursor miša kako bi se kretali kroz 360° VR panoramu.