Online prodavnice

shopMnogi su u početku bili skeptični prema kupovini proizvoda i usluga na Internetu, ali danas su online prodavnice i udeo Internet prodaje u velikom porastu. Izrada online shop-a može značiti prekretnicu u Vašem poslovanju.

Online prodavnica je otvorena 24/7, nije potrebno ulaganje u prostor, zaposlene itd. Ukoliko želite da svoje poslovanje proširite i iskoristite deo internet tržišta za svoju dodatnu (ili osnovnu) zaradu, omogućujemo vam najpovoljnije uslove za otvaranje online prodavnice. Web prodavnica je vrlo povoljan način da svoje proizvode i usluge plasirate i prodajete na internetu u realnom vremenu.

Takođe, po želji možemo vam otvoriti nalog za uplate iz inostranstva, PayPal, Moneybookers, 2CheckOut, kao i za domaće tržište, mogućnost plaćanja svim platnim karticama (MasterCard, Maestro, Visa Electron, Visa Gold, Visa Debit i ostale). Online prodavnice kod nas mogu raditi i na principu preuzimanja pouzećem, slanjem post express pošiljaka itd, za šta se odlučuje veliki broj vlasnika e-shop portala.