Izrada sajtova

webdizajnZa naše klijente dizajniramo i razvijamo web prezentacije koje su u potpunosti u skladu sa njihovim željama i potrebama. Takođe radimo i redizajn postojećih, zastarelih web prezentacija, jer standardi i trendovi se menjaju veoma brzo i nije potrebno mnogo da i Vaša prezentacija ostavi dobar utisak na posetioce.

Izrađujemo tri vrste web prezentacija:

HTML - Ova vrsta prezentacije je zgodna ukoliko nije potrebno često menjati sadržaj sajta i dopunjavati sajt novim informacijama.
CMS - U pitanju je izrada sajta korišćenjem CMS (Content Management System) rešenja koje omogućava korisnicima da sami unose sadržaj na sajt, ažuriraju informacije na njemu, upravljaju korisinicima koji se na sajt registruju itd. Uz svaku ovakvu prezentaciju obavezno održimo i jednodnevnu obuku gde korisnike obučimo za rad na sajtu.
Flash
- Vizuelno su najefektniji, uključuju dosta dinamičan izgled uz muziku, efekte... Nisu pogodni za klijente čiji sajtovi sadrže puno informacija i gde je potrebno unositi izmene.


Uz samu izradu web prezentacija, našim klijentima radimo i SEO optimizaciju koja omogućava dobru poziciju na pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Bing itd. Pored toga svaki klijent dobija Google analitiku uz objašnjenje za njeno korišćenje kako bi mogao da prati posećenost sajta, da sazna više o posetiocima svog sajta, njihovoj lokaciji itd.